Alsó apartman

Az apartmanban található egy konyha étkezővel, hálószoba és fürdőszoba. Az egyedileg gyártott beépített bútorok modern és stílusos megjelenést kölcsönöznek a helyiségnek, miközben kiváló tárolási lehetőséget nyújtanak a vendégek számára. A selyem fényű bútorlapok elegánsan ragyognak, és tökéletesen illeszkednek a környezetbe.

A spotlámpás világítás gondoskodik a megfelelő fényviszonyokról, és hangulatossá teszi az apartmant. A szúnyoghálók megbízhatóan védenek a bosszantó rovarok ellen, így a vendégek nyugodtan pihenhetnek. A falakon elhelyezett stílusos képek pedig tovább fokozzák az enteriőr vonzerejét és hangulatát.

Az apartmanban rendelkezésre állnak plusztakarók és törölközők, így a vendégek teljes kényelemben élvezhetik tartózkodásukat. A fogasok praktikus megoldást nyújtanak a ruházat és a táskák tárolására, míg az esernyőtartó és az esernyők segítségével bármilyen időjárásra alkalmazkodni tudnak a látogatóink.

Emellett a szélessávú internet és wifi is elérhető ingyenesen, így a vendégek könnyedén csatlakozhatnak az online világhoz.

Háló

Konyha

Fürdő

Galéria

További képek

SPA terasz

Hozzáférés
Scroll to Top