SPA terasz

A nagyméretű teraszon mindent igényt kielégítő élmény vár a hozzánk érkezőkre.

Élvezhetik a 2 személyes IGNEUS finn szauna előnyeit:
A szauna magas hőmérséklete és a képződő gőz hatására fokozott izzadás lép fel, ami kitágítja a bőr pórusait. Az izzadás segítségével pedig a pórusokon át távoznak szervezetünkből a toxinok és más lerakódások. A szaunázók sokszor felfrissülést és egészségi állapotuk javulását tapasztalják, ami nem véletlen. Az izzadás által szervezetünk méregteleníti magát, izmaink ellazulnak, és általános közérzetünk emiatt jelentősen javul. 

A meleg gőz hatására a vérkeringés felpezsdül testünk minden porcikájában, beleértve az izmokat és az ízületeket is. Ennek hatására pedig javul az oxigénellátás, ami a sejtek regenerálódásához, képződéséhez létfontosságú. Élvezzék gyógyító hatását! Szaunánkba ülve megcsodálhatják a természetet!

Amennyiben inkább vizes kényeztetésre vágynának, engedjék át magukat a magas minőségű exkluzív Wellis Everest Premium jacuzzi fantasztikus masszázs, fény és hangulatvilágának. A jakuzzi minden részegysége kizárólag a legjobb minőségű komponenseket tartalmazza.

A piacon jelenleg egyedülállóan 98db fúvókával az egyik fekvőhelyen extrém felszereltséggel, 2db 2 lóerős masszázsmotorral látták el. A WIFI-s smart kezelőpanel érintőképernyős.

Mindezeket egészíti ki varázslatos, idilli hangulatot teremtve a négy különböző színben pompázó LED világítás, melynek erőssége és színe tetszés szerint állítható AquaSoul™ Max 4.1 rejtett sülyesztett hangfalak biztosítják.

Reggelente madárcsicsergésre ébredve és a teraszon kávézva különleges élményében lehet részük.

A terasz kényelmét szolgálja továbbá egy nagyméretű sarokülőgarnitúra a hozzá tartozó üveg asztallal. Körbeülve ideális hely a mellette található Landmann rexon 12 személyt kiszolgáló gázgrill kocsin elkészített finom ételek elfogyasztásához. (A grill 3 darab rozsdamentes acél égővel felszerelt. A lángszabályozók fokozatmentesen állíthatóak, modern kialakításúak. A zománcozott rácsok által nem tapad oda a készített étel. A tűztér és a fedél szintén zománcozott a magas hő védelem érdekében. A fedélen található hőmérő segít a pontos hőmérséklet beállításban. Mindkét oldalán polccal felszerelt, amelyen kényelmesen elférnek a grillezéshez szükséges kellékek vagy akár az előkészített termékek.) A tojás alakú kerti függőszékből borozgatva, hintázgatva csodálhatják a naplementét.

Mind az ülőgarnitúra mind a jacuzzi felett modern antracitszürke pergola biztosítja a napfény elleni teljes védelmet. A tetőlécek 0-90 fokban való manuális elforgatása
lehetővé teszi, hogy minden napszakban élvezhessék hűsítő árnyékát. Oldalai elegáns függönyökkel teljesen elzárhatóak a kíváncsi szemek elől, ezzel is garantálva a teljes diszkréciót.

A jacuzzi mellett helyezkedik el a Eremitage Double XL 2 személyes napozóágy, mely acélkerettel és nagyméretű napellenző tetővel rendelkezik. Mind a négy oldala
eltakarható függönnyel, így nyújtva teljes védelmet a kíváncsi tekintetek és a napsugár ellen. Rendkívül rugalmas támlái 5 különböző kényelmi helyzetbe állíthatóak, Magas fokozatú komforttal rendelkezik a 11 cm magas jó minőségű huzattal ellátott matracának köszönhetően.

Wellis Everest Premium jakuzzi

Vario pods

Vario Pods - Masszázshely

Vadonatúj technológia a jakuzziba építhető masszázspontok területén. Mélyre ható „ütögetős” masszázs a mélyebb izomrétegekre hat. Külön kezelőegységet kapott, mellyel a hidromasszázs rendszertől függetlenül irányítható. Több masszázsprogram választható.

Fontosabb jellemzők:
Medence típus: Wellis Everest Premium
Jakuzzi férőhely: 2 fekvőhely és 3 ülőhely
Világítás: központi + exkluzív színterápiás RGB ledes világítás
Vezérlőegység: Wellis touch smart
Masszázsrendszer: Pulsar (1 fekvőhelyre)
Hangrendszer: Aquasoul (2db pop-up hangszóró +2db beépített hangszóró +1db
mélynyomó)

3 zónás light-zone fényterápia

A 3 zónás Light-zone rendszerrel egyedileg beállíthatják a pezsgőfürdő 3 előre
meghatározott fényterápiás zónájának fényjátékát. 

1. zóna: medence víztere, 

2.zóna: medence peremén levő kezelők, 

3. zóna: medence oldalburkolatának világítása. 

Fényterápia

Galéria

Scroll to Top